Over ons

Wij helpen jou in een transformatie

Wij begrijpen dat het voorkomen of oplossen van gedragsproblemen bij honden méér is dan alleen het trainen van jouw hond. Wij geloven dat het gaat om de relatie tussen de hond, het baasje én de omgeving waarin de hond leeft. Ons ervaren team van gedragsdeskundigen is er niet alleen om jou als baasje te helpen jouw hond te trainen, maar óók om jou te begeleiden en te ondersteunen in het proces van gedragsverandering tussen hond en baas.

 

Onze verrassende methode is gebaseerd op het natuurlijke gedrag en de psychologie van de hond, waarbij we baasjes inzicht geven in de behoeften van hun hond en randvoorwaarden helpen creëren voor gewenst gedrag. Hierdoor leren baasjes niet alleen hun hond beter te begrijpen, maar ook op een manier te trainen die de hond direct snapt. Ons team van gedragsdeskundigen staat klaar om baasjes te begeleiden in het proces van gedragsverandering en om advies en tips te geven voor blijvend resultaat. We geloven namelijk dat het niet alleen belangrijk is om jouw tips, adviezen en praktische handvatten te geven hoe jij jouw hond kunt trainen, maar ook dat baasjes inzien hoe zij hun hond moeten trainen en hoe zij het gedrag van hun hond zelf blijvend positief kunnen beïnvloeden.

Onze visie

Wij zijn dé autoriteit op het gebied van hondengedragstraining in Nederland en België. We helpen onze klanten om duurzaam aan de relatie met hun hond te werken. We streven naar de beste kwaliteit van dienstverlening, zodat honden en hun baasjes samen in balans komen en kunnen blijven waardoor zij kunnen genieten van een harmonieus leven met elkaar. We geloven dat het onze verantwoordelijkheid is om baasjes te helpen inzien hoe zij hun hond op een positieve en respectvolle manier kunnen trainen en opvoeden en om hen te ondersteunen in het proces van gedragsverandering bij hun hond. We willen dat onze klanten zich empowered voelen om het gedrag van hun hond positief te kunnen beïnvloeden en te genieten van een bevredigende en gelukkige relatie samen.

Onze visie

Waarom kies je voor ons?

Bij Hondengedragscentrum AW onderscheiden we onszelf door de focus op de relatie tussen mens en hond en onze toewijding om deze relatie te begrijpen, te bevorderen of te verbeteren. We vinden dat deze relatie van onschatbare waarde is en streven ernaar om baasjes te helpen duurzame positieve veranderingen in het gedrag van hun hond te bewerkstelligen. We stellen de mens centraal in onze aanpak en werken met baasjes die bereid zijn om te investeren in tijd en geld, die beschikken over enige mate van zelfreflectie en begrijpen dat zij zelf een sleutelrol spelen in de oplossing van de gewenste gedragsverandering bij de hond. We ‘empoweren’ onze klanten, waardoor wij ze in staat stellen om met zelfvertrouwen, respect en ontspanning te kunnen genieten van een leven samen met hun hond. Het uiteindelijke doel is om de relatie tussen hond en baasje te verbeteren, zodat ze samen een gelukkiger en meer bevredigend leven kunnen leiden.

Waarom kies je voor ons?

Maak kennis met ons team