Boek direct een consult bij ons

Zowel privé- als thuisconsulten

Bij Hondengedragscentrum AW bieden we privé- en thuisconsulten aan, waarbij onze gedragsdeskundigen klanten 1-op-1 helpen bij het voorkomen en oplossen van gedragsproblemen bij hun honden. We bieden ook groepsconsulten aan, specifiek gericht op honden met uitvalproblemen aan de lijn en (groeps-)consulten gericht op honden die probleemgedrag vertonen bij het bezoek aan de dierenarts en in wachtkamers.

Jij als baasje staat centraal als sleutelfiguur om jouw hond te helpen het gewenste gedrag te laten zien. Onze consulten zijn dan ook uitsluitend geschikt voor baasjes die het er niet alleen voor over hebben om geld te investeren, maar die ook en vooral tijd willen investeren en de moeite willen doen om hun hond te helpen. Dat past namelijk perfect bij onze betrokken en persoonlijke begeleiding en zo kun je grote stappen maken in duurzame gedragsverandering bij je hond. Naast geld, tijd en moeite, vragen we van jou als baasje ook een flinke dosis zelfreflectie: jij bent de oplossing en de helpende hand voor jouw hond.

Persoonlijk contact met ons Hondengedragscentrum is onmisbaar om jou een advies op maat te kunnen geven welk consult het beste bij jou en jouw hond past. Voordat je bij ons een consult boekt, krijg je eerst een persoonlijk telefonisch kennismakingsgesprek met onze gedragsdeskundige.