TRAININGSSCHOOL AW

TRAININGSSCHOOL AW

VOLGENS DE METHODE VAN ANNIEK WINTERS

VOLGENS DE METHODE VAN ANNIEK WINTERS

ZOEK EEN TRAININGSSCHOOL BIJ JOU IN DE BUURT

WELKOM BIJ TRAININGSSCHOOL AW

Heb je een consult gehad, een workshop bij het gedragscentrum gevolgd of heeft jouw hond geen ernstige gedragsproblemen? Kom dan trainen bij één van onze AW trainingsscholen.

Met Trainingsschool AW bieden we baasjes de kans om baasjes hun hond(en) volgens de unieke methode van Anniek Winters op te voeden, zodat de ultieme relatie tussen hond en baas kan worden bereikt. Wij geloven er namelijk in dat jij als baas degene bent die het verschil kan maken. We leggen dan ook voornamelijk de focus op alles wat jij zou moeten weten en leren. Wanneer jij namelijk voldoende kennis hebt van de hondenpsychologie en de behoeften van de hond, dan volgt de hond jou vanzelf.

Trainingsschool AW onderscheidt zich van reguliere hondenscholen. Wij werken met modules waarbij de focus ligt op jou als leider, het vervullen van de basisbehoeften van de hond en de regels en wetten die gelden in de natuur. We leren de hond geen kunstjes aan maar spelen in op het hebben van de juiste gemoedstoestand waardoor een hond de beste versie van zichzelf kan worden.

Een goede basis waarin je in alle behoeften van jouw hond kunt voorzien en hierbij de juiste leiding krijgt is essentieel voor een gelukkig en onbezorgd leven. En hoe mooi is het dat jij als baas hier de grootste invloed op hebt. Wij helpen je er graag bij!

Kijk hier voor een Trainingsschool AW bij jou in de buurt!

Trainingsschool bij jou in de buurt?

WIL JIJ FRANCHISENEMER WORDEN?

Onze trainingsscholen worden gerund door franchisenemers welke volledig zijn opgeleid door Anniek Winters. Zij kennen alle in-en outs van de methode en zijn dan ook volledig in staat om jou samen met je hond te begeleiden.

Meer informatie